Reviews - Wat anderen zeggen

Twijfel je nog? Een nieuwe WordPress website. Een personal branding shoot? Misschien wel beide?
Dan laat ik je graag kennismaken met de ondernemers ik al naar tevredenheid heb geholpen.

Ik heb mijn website zelf gebouwd maar ik kwam er achter dat ik toch echt hulp nodig had van een technisch expert. Nou die heb ik gevonden! Saskia heeft de technisch moeilijke zaken voor mijn website gedaan en ook nog eens super snel en efficient. De communicatie met haar was ook heel fijn. Ze denkt echt met je mee en geeft daarbij ook tips en advies. Ik ga zeker vaker met Saskia werken als ik weer technische hulp nodig heb voor mijn website. Achteraf had ik wel eerder advies en hulp van Saskia willen inwinnen al (had me veel tijd en ook geld bespaard) voordat ik startte met de website maar heel blij dat ik haar nu heb gevonden.

Aranka

Aranka Coletta | Perfectionisme coach

Saskia is mijn life-saver als het gaat om mijn website. Ze zorgt dat alle updates gedaan worden en helpt mij snel en adequaat als ik iets niet overzie of (nog) niet kan. Zo kan ik me concentreren op de inhoud, vanuit het vertrouwen dat het technisch gezien allemaal draait als een zonnetje!
Saskia is een heel prettig mens om mee te werken; ik hoor vaak pas nadat ze iets heeft opgelost dat er ergens een probleem was, zo fijn om geen last te hebben van technische toestanden!! Verder is ze betrokken, consciëntieus en service gericht. Topper dus.
Marion

Het maanatelier

Ik ging met ietwat onrust in mijn lijf, naar de shoot toe. Maar wat hebben we veel gelachen en gekletst, al wandelend door het prachtige oude-Maastricht.

De rust waarmee Saskia heel professioneel deze shoot uitvoerde, zie je terug in de foto’s.
Voor Saskia is geen enkel ‘standje’ te gek, om de juiste foto te maken. Dit leverde veel lachmomenten en dus prachtige foto’s op.

Angela

Infinitas-va

Via een netwerk van VA’s kwam ik bij Saskia terecht. Zeer fijne, daadkrachtige overleggen. Saskia was in staat met haar rustige, luisterende houding en know how mijn wensen te vertalen in de juiste look & feel.

Ik kan weer trots zijn op mijn website van VAnVelzenRegelt. Met Saskia weet je gewoon dat het goedkomt!

Wendy

VAnvelzenregelt

Ik ben erg blij met foto’s die Saskia van me heeft gemaakt. Ik was toe aan nieuwe foto’s voor website en social media en ik wilde eens iets anders. Toen ik de bloesemshoot voorbij zag komen wist ik dat deze voor mij was. Saskia had al goed voorwerk gedaan en wist de mooiste locaties te vinden met uiteindelijk heel veel leuke foto’s. Ik ben er erg blij mee en raad Saskia zeker aan.
Shari

wayofshari.nl

Nadat Saskia en ik online contact hadden gelegd, voelde het gelijk erg goed! Ik houd niet zo van spotlights en vond het poseren ook best wat onwennig. Saskia gaf me goede tips, wist me perfect gerust te stellen en uiteindelijk kon ik zelfs lekker gek doen voor de lens.

Ik had bij de aanvraag aangegeven op zoek te zijn naar een brutale en rauwe vibe. Saskia dacht hierin goed met me mee en had een paar toffe plekken uitgezocht. Ook was er genoeg ruimte voor spontane ideeën als we ergens langskwamen.

Ik ben erg blij met de resultaten uit de branding shoot en ik weet zeker dat ik vaker een shoot ga boeken!

Barbara

btfl.nl

Dankjewel Saskia voor de goede hulp, geduld en inzet!

Ben er blij mee. Kwam er zelf al jaren niet meer aan toe, zit nu weer in een hedendaags jasje.

Joyce

Joy of Colors

Ja, ik wil...

hebben bovenstaande mooie je woorden je over de streep getrokken?
Dan zie ik je graag in mijn inbox verschijnen.