VA Saskia - Technisch Virtual Assistant voor WordPress en Fotografie

Over Saskia

Hoi jij! En leuk dat je meer over mij wilt weten. Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. Ik heb een voorliefde voor een stevig stukje (rock)muziek en bezoek dan ook graag een tof concert of festival. Verder probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien. Van onze gemaakte reisjes probeer ik altijd een leuk verslag te plaatsen op mijn persoonlijke blog: saskiadenkers.nl

Als jong meisje had ik al meer interesse in techniek dan het gemiddelde meisje. Vandaar ook mijn keuze voor MTS-elektrotechniek. Na een aantal jaren als Tekenaar AutoCad gewerkt te hebben ben ik bij KPN (grootzakelijke markt) terecht gekomen. Daar werk ik nu nog steeds op de ICT-Sevicedesk. Mijn grootste passie ligt echter bij het bouwen van websites.

Mijn liefde voor het bouwen van websites is ontstaan vanuit mijn hobby, mijn persoonlijke blog, waar ik het eerder al over had. Een mooie combinatie van techniek en creativiteit. Want ook mijn andere hobby kan ik erin kwijt; fotografie.

Waar vroeger het bouwen van websites nog gebeurde met handmatig coderen van HTML en CSS, kan dat tegenwoordig heel gemakkelijk met WordPress. En hoewel WordPress heel gebruiksvriendelijk en intuïtief is, komt die HTML en CSS-kennis heel erg van pas wanneer je net even wat meer wilt dan standaard.

Deze kennis wilde ik graag gaan gebruiken om andere ondernemers te helpen. Voor die ondernemer die minder technisch onderlegt is, of er gewoon weg geen zin in of tijd voor heeft. En zo is VA-Saskia, mijn bedrijf ontstaan.

VA Saskia - Technisch Virtual Assistant voor WordPress, social media en Fotografie