Virtual Assistant - VA- Saskia Denkers

Over Saskia

Mijn naam is Saskia. Veertig plusser en een reislustige huismus. Ja, lekker tegenstrijdig hé.

Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. Om een beetje achter de beeldschermen vandaan te komen ga ik graag een stukje fietsen op mijn mountainbike of naar de sportschool. Ik heb een voorliefde voor een stevig stukje (rock)muziek en bezoek dan ook graag een tof concert of festival. Maar ik zoek ook regelmatig de héérlijke rust op van mijn stacaravan in de mooie Duitse Eifel.

Als jong meisje had ik al meer interesse in techniek dan het gemiddelde meisje. Vandaar ook mijn keuze voor MTS-elektrotechniek. Na een aantal jaren als Tekenaar AutoCad gewerkt te hebben ben ik bij KPN (grootzakelijke markt) terecht gekomen. Daar werk ik nu nog steeds met veel plezier op de ICT-Sevicedesk. Mijn grootste passie ligt echter bij het bouwen van websites.

Mijn liefde voor het bouwen van websites is ontstaan vanuit mijn hobby: bloggen. Het schrijven van blogartikelen, al dan niet in opdracht, is superleuk. Een mooie combinatie van techniek en creativiteit.

Waar vroeger het bouwen van websites nog gebeurde met handmatig coderen van HTML en CSS, kan dat tegenwoordig heel gemakkelijk met WordPress. En hoewel WordPress heel gebruiksvriendelijk is, komt die HTML en CSS-kennis heel erg van pas wanneer je net even wat meer wilt dan standaard.

Deze kennis wilde ik graag gaan gebruiken om andere ondernemers te helpen met zijn/haar website. Voor die ondernemer die minder technisch onderlegt is, of er gewoon weg geen zin in of tijd voor heeft.
En zo is VA-Saskia, mijn Virtual Assistant bedrijf ontstaan.

Benieuwd waar ik je allemaal mee kan helpen? Klik dan vooral even door naar mijn diensten.

Wil je mij eerst wat beter leren kennen? Dat mag ook! Volg me dan via mijn socials: Instagram, facebook en/of LinkedIn.