VA-Saskia, technisch virtual assistant helpt jou graag met alle voorkomende werkzaamheden die horen bij het online ondernemen. Een van deze werkzaamheden is het is het bouwen en onderhouden van je WordPress website, wat de specialisatie is. Maar er zijn meer werkzaamheden waar VA-Saskia je graag mee helpt.

WordPress Website bouwen

Een basis WordPress installatie bestaat bij VA-Saskia uit een vast aantal pagina’s. Denk aan een homepage, een over-pagina, contact pagina en een blog. Plus een vast aantal plugins en add-ons. Deze vaste set is uiteraard naar wens uit te breiden tegen meerprijs.

Na oplevering kun jij jouw WordPress website zelf onderhouden en verder ontwikkelen. Wil je dit niet of heb je hier geen zin in, geen probleem, het onderhouden van je website kun je ook aan VA-Saskia uitbesteden.

Ook het ombouwen van een bestaande html-website naar een nieuwe WordPress website behoort tot de mogelijkheden.

Diensten VA-Saskia | Technisch Virtual Assistant

WordPress website onderhouden

Wist je dat je website eigenlijk nooit klaar is? Regelmatig bijwerken van je WordPress website is goed voor de veiligheid en vindbaarheid (SEO) van je website.

Heb je geen zin in dit regelmatige onderhoud? Ik neem deze taak graag van je over!
Dit houdt in dat ik, eventueel op maandelijkse basis, de volgende werkzaamheden voor je doe:

  • De WordPress installatie zelf heeft onderhoud nodig. Is alles nog up-to date? Zijn alle plugins en het thema bijgewerkt naar de meest recente versie.
  • Je wordpress installatie optimaliseren. (opschonen / sneller maken)

  • Backups maken. Sowieso voordat ik aan je website zal gaan sleutelen maak ik altijd eerst een back-up.

  • Controle op dode links en herstel hiervan.
    Zoekmachines zoals Google houden de links op websites in de gaten, zowel de interne als de externe. Zodra de zoekmachine dode links ontdekt is dat van invloed op je SEO, de vindbaarheid van je website zal afnemen.

  • Gewenste aanpassingen op pagina’s en in blogs. Corrigeren van foutjes.

Social media

Behalve het bouwen en onderhouden van je WordPress website kan VA-Saskia je op meerdere vlakken ondersteuning bieden voor je onderneming bieden.

  • Social media berichten inplannen voor Instagram en Facebook.

  • Blogs inplannen
  • Visuals maken voor social media en blogs

Heb je interesse in een prettige samenwerking? Neem dan contact op!

Dit kan middels het contact formulier of een van de social media kanalen zoals Instagram en Facebook. Voor alle aangeboden diensten werkt VA-Saskia met een uurtarief of een strippenkaart.

Naar het contactformulier