WordPress Diensten

Ik help jou graag met alle voorkomende werkzaamheden die horen bij het online ondernemen. Een van deze werkzaamheden is het is het bouwen en onderhouden van je WordPress website, wat mijn specialisatie is.

Er zijn meer werkzaamheden waar ik je graag mee help. Vraag vooral naar de mogelijkheden. Als ik jou niet kan helpen, kan ik altijd mijn brede netwerk aan collega VA’s raadplegen.

Nieuwe WordPress Website

Een basis WordPress website bestaat uit een WordPress installatie en een vast aantal pagina’s. Denk hierbij aan een homepage, een over-pagina, een diensten-pagina, een pagina met een contact formulier en indien gewenst een blog. Ook krijg je een aantal belangrijke plugins standaard geïnstalleerd. Er wordt tevens rekening gehouden met je huisstijl.

Dit alles is naar wens uit te breiden tegen meerprijs.

Na oplevering kun jij jouw WordPress website zelf onderhouden en verder ontwikkelen. Wil je dit niet of heb je hier geen zin in, geen probleem, het onderhoud van je website kun je ook aan mij uitbesteden.

Het ombouwen van een bestaande html-website naar een nieuwe WordPress website behoort ook tot de mogelijkheden.

WordPress Onderhoud

Bij de oplevering van een nieuwe website geef ik altijd het advies mee om minimaal een keer per twee weken je website te controleren op nieuwe updates en deze dan ook te installeren.

Regelmatig bijwerken van je WordPress website is goed niet alleen goed voor de veiligheid maar ook voor de vindbaarheid (SEO) van je website.

Heb je geen zin in dit regelmatige onderhoud? Dan neem ik deze taak graag van je over!

Ik zorg er dan persoonlijk voor dat jouw website er altijd netjes en veilig bij staat!

Lees ook de blog: Je website is nooit klaar

Overige werkzaamheden

Behalve het bouwen en onderhouden van je WordPress website kan ik je op meerdere vlakken ondersteuning bieden voor je onderneming.

  • facebookpagina en/of instagram pagina aanmaken, beheren en/of verbeteren
  • berichten inplannen voor Instagram en Facebook
  • blogs inplannen
  • visuals maken voor social media en blogs
  • toevoegen van webshop producten

Heb je interesse in een prettige samenwerking? Neem dan contact op! Voor alle aangeboden diensten werk ik met een uurtarief of een strippenkaart.